Friday, December 31, 2010

HAPPY NEW YEAR!!!

happy new year to all my friend..hehehe...semoga pe yang anda impikan akan dapat dicapai tahun ni....semalam bergayut dengan my sweetheart ( Mohd Nizam)..tnye die apa azam tahun baru...

aku: abg pe azam baru tahun nie?? nak tulis kat blog nanti
die( mohd nizam): azam baru nak memperbaiki hubungan kita n nak bahagia dengan ayg
aku: hehehehe...
die( mohd nizam): azam ayg pulak??
aku: sok lah tengok kat blog...
die(mohd nizam): ala...nk thu jugak..nak jadi orang pertama yang thu...hehehe..
aku: 1) nak lebih bahagia gan family, abg n kawan2 n berjaya dlam pelajaran...
2) nak maju kan lagi biznes chocolate
3) nak diet n kurus..hahaha..

pe2 pun azam u all yang penting mira doa kan tahun nie akan jadi lebih berharga n lebih bahagia...terus pandang kehadapan...hehehe...semoga tahun baru nie memberi u all lebih kemanisan n keceriaan...HAPPY NEW YEAR!!!! kt tulisan happy new year yang mira tulis mira dah link kat video new year..buka tau link nie..best sangat...hope u all enjoy...

Wednesday, December 29, 2010

Ana Raffali - Hujan Bunga di Kuala Lumpur (HD)



I really love see this video clip..hehehe...so sweet...I never get a flower from the person I love...I always dream I will get a lot of flower from him ( MOHD NIZAM B SHARIFF)... maybe 1 day i will get a lot of flower from him..although he was never give me flower, but I still love him....that all from me...see u all later...tata from me myramohsin..

Tuesday, December 28, 2010

award dari epal merah(k.ika)


Hey, k.ika ( epal merah)! Thanks for the award baby! :)
tak sangka mira dapat award dari k.ika..hehehe...rasa terharu sangat-sangat...anywhere thank ya darling..love u n miss u..

Let's check it out~

Well, once you get this award, of course you need to do something to the sender :)

1. Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.
2. Share 8 facts about yourself.
3. Give this award to the others blogger who deserve it.

Thanks to Epal Merah(k.ika) for give this award to me! Wow! I appreciate it! *Love and hug!

8 THINGS YOU SHOULD KNOW ABOUT ME
I love my family.
I love my sweetheart Mohd Nizam.
I'm particle at Hotel Pontian.
I want to make my chcolate business success.
I'm always dream to be a nice princess.
I want have my dream car and wonderful house.
I can be the silent and funny person :P
I'm going to travel around the country .

8 BLOGGER YANG DAPAT AWARD!

Finally! I'm done :)

Friday, December 24, 2010

thank 2 my friend @ customer...

chocolate2...hehehe...pagi nie pagi yang sangat ceria dan indah bagi mira..huhuhu..pagi nie ceria sanagt coz banyak dapat puji dri kawan2 mira yang beli chocolate dengan mira..thank sangat2 ye kawan2 sekalian..td pagi mira dah edah kn kad bisness mira pada kak izzah...k.izzah thank tolong promote kan chocolate mira kat Hotel Pontian...hehehe...nie ada gambar2 tempahan yang dibuat oleh kawan2 mira..

nie tempahan dari k.sue...hehehe..


nie pula tempahan dari azira tuk sepupu dia coz dapat 5A 3B dalalm PMR...congaratulation...
pada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan chocolate dengan mira leh lah wt tempahan di facebook rasmi chocolate mira...cari name choco bizz di facebook...kt situ lebih detail tentang harga dan boleh membuat tempahan...sekian sahaja dari mira...love u all..

Thursday, December 23, 2010

MY FRIEND WAIT 4 ME THIS SUNDAY N MONDAY....


sudah lama rasa nye tinggalkan Melaka...ahad nie nak pergi Melaka coz kena jumpa dengan advisor hari isnin...masa duduk kt Melaka tempat yang selalu jadi port hujung minggu Dataran Pahlawan, Jusco, Mahkota Parade, Jonker Walk, Mydin(tempat beli barang dapur..hahaha) dan Tesco...hehehe..sekarang duduk kt Pontian dah lain..hehehe..teringat kenangan bersama kawan-kawan masa study kt Melaka..huhuhu...betul apa orang cakap yang masa belajar lh masa yang paling best sekali...banyak kenangan yang tercipta dan tak tension sangat..life kerja n belajar sangat berbeza..huhuhu..masa practical nie lah baru mira rasa..dulu boleh enjoy2..leh pilih jadual sendiri, banyak masa terluang coz dalam 1 hari ade 2 atau 3 kelas jek...hehehe...kelas pun ada yang start lambat...sekarang lain tiap2 pagi pergi kerja kul 9 pagi balik kul 5 petang..walau pe pun kenangan tetp kenangan...thank kawan2 coz banyak sangat kenangan tercipta antara kita..hehehe...kenangan suka dan duka, senang dan susah kita lalui bersama....i hope all my friend success in their chosen field.. rndu semua kawan-kawan mira...huhuhu...kita jumpe ye hari ahad nie...


Wednesday, December 22, 2010

Diam Diam Tilu with Lyric



ske sangat lagu nie..enjoy watching

Friday, December 17, 2010

chocolate....grab it now!!!(part 1)

arie tue mira dh tunjuk ckt gmbr chocolate yang mira n akak2 mira buat...nie lagi menarik siap dengan packaging menarik tau..hehehe...kali nie mira nak promote chocolate yang sesuai tuk orang yang tersayang...

nie name die lolichop..mcm2 bntuk ade..nie tempahan dr en nizam..hehehe..tuk anak2 buah...

nie pulak chocolate yang kak liza tempah..khas tuk kak liza siap tulis name lagi kt atas chocolate 2...

yang nie pula tempahan dr aqilah tuk tunang die...


yang nie pulak tempahan dr supiah alluwi..thank su...

nie tempahan dr en syukur..kotak nie pun homemade tau...fmily mira yang buat sendiri...

nie tempahan dr en saifol khas buat kekasih hati...

kalau berminat sila lh layari facebook n search choco bizz...thank to all customer..


Wednesday, December 15, 2010

chocolate!!!

pent nye rse badan...walaupn pnt tp hti rse puas ble tgk hasil chocolate yang dh siap..hehehe...pagi nie t'bgun lambt pulak coz lmbt tdo semlm gara2 buat chocolate sampai kul 2 pagi..hmpir siap 3 tempahn.. thank kepada customer yg menenpah chocolate dengan kami..hehehehe...tp seronok sangat buat chocolate nie..pd sape2 yg ingin menenpah chocolate boleh lh cari kt facebook name amirah mohsin atau pn choco bizz...mira terima tempahan tuk hari rye, happy bzdy, istimewa tuk yg t'syg, anniversary, hantaran khwin n macam2 lagi...kt bwh nie mira ade sedia kn beberapa sample chocolate yg mira wt...gmbr t'baru belum upload lagi...nie lolichop yang mira jual...semua nie homemade...hehehe.. mira jual rm 1.80..


chocolate nie mira jual rm 1.80 coz ade oreo dalam chocolate nie...yum2 sdp tau...

yang nie plak mira jual ikt permintaan....

yang nie pn mira jual...hrge nye rm 1.80...
untuk mendapat kn maklumat lebih lanjut sila lh ke facebook rasmi choco bizz...btw thank 2 all my customer yg penh order gan mira atau masih menunggu tempahan anda...kami akan beri kn yang terbaik tuk kepuasan anda...thank once again... :)

Tuesday, December 14, 2010

aduh, tangan ku!!!!!

aduh sakit nye tangan ku nie.. :( tangan ku luka coz amik serai kt depn umah..serai nie nk buat masak pais ikan bawal.huhuhu...tngan ku t'luka sebab masa potong serai 2, asyik sangat tengok kawan-kawan adik main basikal..hehehe....bila t'kena jek pisau kat tangan baru rasa sakit...bila tengok jek darah kuar banyak sangat...menitis-nitis darah nye...masuk umh terus basuh tangan...perit nye...sekarang pun masih sakit lagi...pagi nie masuk kje dengan keadaan yang sangat tak t'urus..hehehe...anywhere have a wonderful morning today for all my friend...hehehe... :D
smpai sini jek nak cerita...see u again....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...