Thursday, October 27, 2011

convo!!!!!!!!!!

excited nya...hehehe...penat belajar selama 3 tahun jadi masa convo rasa sangat teruja..almaklum lah ni lah kali pertama convo...sebelum convo kena pergi ambil jubah..mula-mula ingatkan nak tumpang rumah kekawan yang lain tapi tak jadi sebab family mira nak hantar...masa nak ambil jubah hujan pun turun dengan lebat ny
e...ataoyaiiii....kelam kabut jadi nye...time ni lah ambil kesempatan memotong barisan..hehehee...ramai sangat orang...pas 2 terserempak lah dengan beberapa orng kawan...rindu gola dengan dieorang semua ni...iye lah dah dekat setahun rasa nye xjumpe...start practical jarang-jarang jumpe...dulu selalu gurau-gurau kat kelas...emmm tetibe rindu pula masa study dulu..huhuuhu....nasib baik masa ambil jubah 2 dapat saiz s...sangat sesuai engan mira..kalau ambik saiz m labuh skit..maklum lah mira ni pendek jek..hahahaha...convo mira 25.10.2011..mira tak tido sana..mira bertolak dari pontian pukul 2 pagi...awal gila kan..mira punye convo kena sidang pagi 2 yang kena bertolak awal2-awal pagi...sampai dengkil kul 5.30 pagi..mas sembhyang subuh terserempak gan kekawan dari johor juga..hehehe..tapi tak ambil gambar pun sebab henset tinggal kat dalam kereta...hehehe..sampai kat dewan dalam pukul 7 lebih..masa ni jumpe lah kekawan yang lain...rindu nye....pas 2 time nak naik atas pentas cuak sangat2...hehehe...bila turun dari pentas rasa lega sangat....masa kat dewan beg dan henset pada akak mira..huhuhu...kuar dewan jek terus cari ibu dan ayah..hehehe...pas 2 mira dapat jambangan bear..hahaha..sebab bunga cuma 2 kuntum jek yang lain semua nye bear tupai..hehehehe.....ok lah sampai sini jek lah mira nak cerita..jom usha-usha gambar mira kat bawah nie....




ni lah gambar yang dapat mira share....masa dalam perjalanan pulang ke pontian hujan lebat ...alhamdullilah selamat sudah semua nye....

Saturday, October 8, 2011

burger malaysia ku

lama betul rasa nye tak update blog nie..huhuhuhu...ok lah kali nie aku nk share 1 resepi burger malaysia...simple betul resepi nie...aku try resepi nie masa bulan puasa yang lepas...biasa lah duk umah bila tak ada kerja nie lah kerja aku...hahahaha...first time try resepi nie...dapat resepi nie pun dari internet...lupe kt nie dapat resepi nie..hehehe...malas nak bebel banyak, so jom salin resepi nie...

bahan-bahan:
1) 200g tepung gandum *
2) 140 ml susu/ air (selalu myra guna susu) *
3) 2 sudu besar butter / margerin *
4) 2 1/2 sudu besar gula halus *
5) 1/2 sudu kecil garam *
6) 2 sudu kecil dry yeast *
7) minyak, sambal & timun

cara-cara:
1) masukkan ke dalam mangkuk bahan-bahan (*). uli sehingga tidak melekat pada tangan dan permukaan doh menjadi licin. buat bulat besar. kemudian tutup dengan kain lembap dan biar kan sehinnga doh tadi naik 2 kali ganda.
2) setelah doh tadi naik 2 kali ganda, tumbuk-tumbuk doh roti tadi unuk keluarkan angin. kemudian bahagi kan doh menjadi bulat-bulat kecil. Biarkan doh naik 2 kali ganda lagi.
3) kemudian goreng dalam kuali yang sederhana panas sehinnga kekuningan.
4) akhir sekali belah roti untuk diisikan sambal dan timun. (p/s: jgn belah roti sehinnga putus)

nie lah hasil yang myra buat...hahaha...first time lah kata kan....jgn pandang pada rupa tau...family myra cakap lembut..hehehe...selamat mencuba kepada anda semua...resepi nie senang sangat...

Thursday, July 28, 2011

apam polkadot ku......

salam semua....haiiii..hehehe...kali ni nak share sikit pasal apam polkadot aku ni...dh lame usha bnda nie...akhir nye menjadi juga buat apam ni...semalam bertungkus lumus buat apam nie untuk bg adik bongsu ku bawa ke sekolah sebab ada jamuan..huhuu...first time buat...mula2 takut jugak...g lah kedai gan akak aku yg sulung 2...ble dh bli smue bahan2, cept2 blik umah sebab takut tak sempat siap apam nye...mse kat kedai 2 bli lah cup yg sederhana besr...dalam hati nie ckp nak bg budk2 msti lah yg besr..hahaha...bli dh siap besr nye cm cup cake..cume dpt 15 biji jek apam nye...smue adik bwk g sekolah....xrasa pn...pas 2 buat aduan yg kedua... kali nie wt yg dlm cup kecik..ble dh jd besr jugak...huhuhu...aku bertungkus lumus buat apam polkadot nie gan akak aku...hahaha ( suriumah berkejaya konon nye)....dan nie lah hasil apam polkadot aku...

yg nie dalam cup yg kecik2....comel kan?? hahaha.....nie lah hasil kerja tangan aku n akak sulung aku...alhamdullilah menjadi....


yang nie besr nye macam cup cakes..khas for my younger brother...hehehehe...cikgu n kwn2 die puji sebb apam polkadot nie sedp...hehehe..terima kasih semua...enjoy ur self....

p/s : kalau ada sape2 yg nk tempah boleh contact mira ye.....sedp apam polkadot nie ble makan pas bukak pose..hahahaa....untuk majlis umah terbuka, kenduri n jamuan pn sesuai....dalam nie ada inti strawberry n blueberry...very nice... :)



Sunday, July 10, 2011

HAPPY BIRTHDAY 2 MY MOTHER!!!!!!!!!!1

lauk ikan ni akak aku yang no 2 yang masak...besar nye ikan....bahagian yang paling aku suka kalau makan ikan ialah bahagian kulit...mmmmmmm...sedap nyeeeeeeeeeeeee....
ketam ni ibu yang masak...sedap2....
lauk ni pulak akak sulung aku yang masak....tak nampak pula udang nye....
yang ni special ckit sebab ni lah kek untuk ibu..hahahaha..ni air tangan aku sendiri...siap upah assistance lagi...hehehe...my assistance is my little brother amirul aiman bin mohsin...adik aku yang afiqah pulak assistance for my mother and my sister...semua buat kerja...hehehe..this is lovely day :)
nie lah hasil semua masakan kami...time 2 eat....yum2...perut pn dh bunyi...hahaha..

yum2...sedap nye makanan ni...hehehe...nie sempena birthday ibu aku...2 puan salmah happy birthday....semoga panjang umur dan dimurah kan rezeki...i love u ibu..hehehehe...hadiah lambat bagi tapi hari ni ibu cuma dapat hadiah dari adik bongsu aku amirul aiman bin mohsin dan my bf mohd nizam..thank ye mohd nizam...kul 12 lebih mohd nizam dah bagi massage kat ibu wish happy birthday...hehehehe...tadi masa makan ibu pakai tudung yang mohd nizam bagi...hehehe...so sweet...tapi next post baru aku show hadiah2 yang ibu dapat....memndang kan birthday aku ag 5 hari, so ni pn merangkap jamuan untuk birhday aku...hahahaha....

Saturday, July 9, 2011

ohhhhhhhhhh, my thesissssss!!!!! part 2

haiiiii semua...dah lame x blogging nie...bila nak bukak jek td password pun dah lupa..nampak sangat dah tua..huhuhuhu...anyway aku nak sambung cite yang tergendala dulu pasal thesis aku...ble sebut pasal thesis jek aku leh tersenyum lebar..rasa banga tetibe sebab thesis aku dah berjaya...masa buat hardcover kat kedai rasa tak sabar nak tengok hasil nye...terima kasih kat my friend atau my TBL yang bagi aku tumpang beberapa hari kat rumah die....huhuhuu...bila dapat jek my thesis yang dah siap gan hardcover asyik amik gambr jek...hahahaha...nampak betul jakun nye..hahaha...time tue memang sangat2 excited....nie lah hasil nye..
hahahaha...gedik gile gambar nie...cian kak yana yang terpaksa ikut mira....hehehehe...baru2 nie aku dapt result untuk aku pnye thesis...alhamdullilah aku dapat keputusan yang cemerlang...keputsan yang aku impikan sangat2...sem akhir nie baru lah aku rasa dapt 4.00...terima kasih sangat2 kat ibu, PUAN SALMAH n ayah, EN.MOHSIN aku yang asyik bawa aku g melaka semata2 untuk jumpa gan advisor aku, my lecture MIZ NURUL ZAMRATUL ASYIKIN yang sangat supporting, kakitangan Hotel pontian, kawan2 n MOHD NIZAM my bf sebab banyak support pe yang aku buat...sekian sje lah cite ku dengan thesis ku nie..huhuhu.... see u all later :)

Tuesday, May 10, 2011

ohhhhhhhhhh, my thesissssss!!!!! part 1

2 minggu yang lepas aku asyik turun naik ke melaka jek..ni semua gara2 nak siap kan thesis..hahahaha...2 lah dulu suruh siap kan awal2 asyik bertangguh jek tengok pe dah jadi sekarang(baca dalam nada marah ye..huhuhu)...minggu pertama turun melaka aku sewa homestay..bukan suke2 nak duk homestay tapi dah tak ada tempat nak tumpang(baca dalam nada sedih ye)..satu malam kena bayar rm 60...masa 2 mira duk 2 malam, so kena bayar rm120...tapi mira kongsi gan sorang kawan , nama die ain..ain yang cadangkan duk homestay ni..dah lama rasa nye tak jejak kan kaki kat kota melaka...hahahha...windu with all memory..hehehehe....bila sampai kat Melaka Central atau MC, aku duk lah tunggu ain..berjam2 jugak lah aku tunggu...sambil2 tunngu cuci mata lah..hahaha..cam2 gelagat aku tengok dieorng ni..huhuhu..bila ain sampai jek, aku terus ajak die g mcd...wawawawa lapar nye time ni...lama dah tak makan mcd...hahaha..kiteorg g homestay 2 naik teksi...masa dalam teksi si ain ni tepon lah owner homestay ni...tanya homestay ni area mana..kawan cakap homestay ni dua tingkat..pusing2 lah gan pak cik teksi ni....

pak cik teksi : mana 1 dik umah nye...
ain: kawan cakap umah nye dua tingkat n warne kuning...
pak cik teksi: tak pe2 kita cari...
ain: owner ckap umah nye kat lorong dua..

pas 2 dah banyak kali pusing, owner homestay 2 tunngu kat luar umah..
ain: abg, dia cakap dia tunggu kat depan homestay 2...
pak cik teksi: ok..
ain: tu hah orang nye...
pak cik teksi: 2 ke?? mana ada 2 tingkat (sambil buat muke hairan)
ain: entah lah..
pak cik teksi: agak nye ada kat bawah tanah kot..hahahaha
masa 2 aku hanye mampu ketawa jek..hahahahahaha....

malam 2 lepak2 gan lecture aku kat kedai mamak..huhuhu..santai betul lah discuss kat kedai mamak...my advisor is the best advisor...hehehehe...

minggu nie memang sangat menakut kan sebab nak present thesis 2..huhuhuhu..sok nye duk kat umah jek siap kan thesis nye..huhuhu..bangun pagi2 terus buka laptop..huhuhuhu..nak hilang kan rasa bosan buka lah lagu2 yang best...huuhuhu..mengantok nye..atoiyaiiii..huhuhu...nak tido tapi tak lena sebab fikir pasal thesis...emmmm..time 2 cm nak jerit jek...tolongggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..hhahahaha..menggong betul....

sampai lah masa yang dinanti2 kan..huhuu...pada 29/4/11, pukul 3 pm, location z143....gerun2...aku cabut undi n aku adalah orng pertama yang kena present,...lemah lutut nie...dah lama tak present dalam english lak 2..atoiyaiii...belasah jek lah....taip 2 mulut terkumat kamit baca doa..pasrah jek lh...time present 2 miss asyik senyum jek...rasa lega cikit n tak lah tertekan sangat bile tengok muka miss...antara soalan yang out of topic from my thesis:

gaji pekerja berapa sebulan?
berapa luas hotel 2?
gaji en. yusof berapa?
gaji HR nie berapa?
boss awk guna kereta pe?

dalam hati ni semua tak ada dalam thesis aku....aku wt tajuk pasal promotional activities...kelentong sudah lah...wawawawa...lepas present miss aku cakap sebenar nye second advisor 2 nak buka hotel budjet sebab 2 die banyak tanye..emmmm patut lah...lepas 2 aku kuar aku cite lah kat kawan2 ..huhuhu..rasa lega sangat2 sebab nye dh lepas 1 beban yang teramat sangat..huhuhuhu...

end for part 1..next time cite ag ye...

HAPPY MOTHER DAYS...



HAPPY MOTHER DAYS to my mother SALMAH BT PON....i really love u...hehehehe..thank coz take care of me and being my wonderful mother....this video clip is special for u...i try to upload the picture but internet got problem.. hehehehe...for my mother, i'm sorry coz i not give u a present but i want u to know i really love u....why i love my mother:

my mother very understanding

my mother is lovely mother...

my mother is supporting mother..

my mother who bore of me..

my mother is funny n can be good friend 2 me..

my mother who take care of me..

my mother best mother ever n ever...

i have more than million reason why i love my mother...the important thing, she is my mother and i should respect and do all the thing that my mother ask to show that i really appreciate my mother...i also hope u'all also have to respect and appreciate ur mother..

Monday, March 7, 2011

WANITA SELURUH DUNIA - PROJEK PISTOL



Wahai wanita
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa, umur atau rupa
Oh asalkan kau wanita

Kau buat ku gila
Bila kau menggoda
Bila kau mengada-ngada
Oh lirikan mata senyuman manisnya
Oh kau buat aku tergoda

Wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu
Yang aku cinta kamu semua wahai permaisuriku
Dan walaupun ku tak mampu membahagikan diriku
Kepada wanita seluruh dunia
Lagu ini lagu cinta untuk kamu semua
Untuk kamu semua

Wahai wanita
Adakah kau mengerti apa yang aku kata
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berkarya
Ku tuliskan lagu hanyalah untukmu
Untuk buat hari kau ceria
Dan aku tak kisah mana kau berada
Ku ingin kau dengar ku berkata


lagu ini ditujukan kepada seluruh wanita sempena hari wanita seluruh dunia...semoga wanita seluruh dunia sentiasa gembira dan bahagia disamping keluarga tercinta dan orang yang tersayang...wanita adalah smber inspirasi kepada setiap lelaki di dunia ini...wanita solehah adalah seindah2 hiasan yang dicipta oleh Allah...wanita yang paling banyak berkorban...kepada wanita seluruh dunia anda sangat berharga...kepada wanita2 jadilah wanita yang paling bahagia... :) senyum selalu....that all from myramohsin...

Sunday, February 6, 2011

another sweet video from manggis production..

best wedding



best wedding I've ever seen...like this wedding because the bride look like princess same in my dream...i always dream, when I get married I want be like princess...because princess always happy and cute..hehehe...but only in my dream...enjoy watching this video...

Sunday, January 30, 2011

luahan hati..... =)

entry kali ni mira nak luarkan perasaan mira...sejak kebelakangan ni mira rasa sedih sangat..kenapa dia muncul lagi dalam hidup mira...dah lama dia menghilang tapi kali ni muncul kembali...apa yang dia nak dari mira?? dia muncul bila menjelang nya birthday dia yg ke-23...tak lama lepas itu dia cakap nak tunang dengan anak kawan mak dia...hati ni tersentap sangat bila dia ckap macam tu...tapi mira harus terima sebab masing-masing dah ada kehidupan sendiri...mira dengan MOHD NIZAM dan dia pulak dengan perempuan yang bakal hadir dalam hidup dia suatu hari nanti...yang pasti perempuan tu adalah pilihan keluarga dia...semalam dia cakap dengan mira yang dia dah fikir masak-masak yang dia tak nak tunang tapi nak terus kahwin..terpulang lah pada dia...yang pasti mira minta maaf sangat-sangat yang mira tak dapat hadir masa majlis perkahwinan dia nanti..sebab nya mira belum sedia lagi nak berdepan dengan dia...mira akan poskan hadiah pada dia sebagai pengganti diri mira..bila mira dh ada keluarga sendiri baru mira bersedia untuk berhadapan dengan dia..mira harap hari itu akan tiba...biar lah masa yang menentu kan...mira hanya dapat doa kan yang dia akan sentiasa bahagia disamping orang yang tersayang..antara kita dah tak ada apa-apa lagi...antara kita cuma kenangan...walaupun dia cakap yang dia masih sayang kat mira dia harus lupa kan perasaan tu sebab masing-masing dah ada kehidupan sendiri..mira nak cakap yang mira dah maaf kan semua kesalahan dia..mira pun harap dia maaf kan semua kesalahan mira pada dia....kisah antara kita cuma kenangan jek....dia ada tuju kan lagu pada mira....

ni lah lagu yang dia tuju kan pada mira.. tajuk lagu ni bukan diriku yang dinyanyikan oleh kumpulan SAMSONS...kali pertama mira dengar lagu ni mira menangis...mira pun tak tahu kenapa...tapi apa-apa pun mira dengan dia dah tak ada apa-apa lagi...mira sekarang akan terus setia dengan MOHD NIZAM....terima kasih ye MOHD NIZAM sebab terima setiap kelebihan dan juga kekurangan yang ada pada diri mira ni...mira tahu yang mira tak sempurna sebab semua manusia memang tak sempurna....tak ada manusia yang sempurna dalam dunia ni..ni jek yang mira nak cerita kan kali ni...terima ksih sebab sudi baca entry mira kali ni... :)

Friday, January 21, 2011

SHINee(샤이니)_RingDingDong(링딩동)_뮤직비디오(MusicVideo)


suka sangat tengok video klip ni..cantik tarian dia..tetiba suka pula dengan lagu korea...

Thursday, January 13, 2011

spend time with my family

sudah lama rasa nya tak post apa-apa kat blog ni...kali ni mira nak share sikit pasal apa yang mira dan family mira buat masa adik-adik cuti sekolah...selagi boleh jalan selagi tu lah kami sekeluarga akan spend time bersama-sama...mira suka sangat spend time dengan family mira..masa ni lah kita dapat mengeratkan hubungan antara family...masa dalam perjalanan nak ke tempat tu angah cakap yang tempat tu sangat cantik untuk ambil gambar...ibu cakap kalau tak cantik siap lah kita cekek angah ramai-ramai hahahaha....bila dah sampai tempat yang dituju ada sesuatu yang berlaku..kereta ayah tak boleh "start" hohoho...semua dh risau..ayah "cakap biarkan dulu, kita jalan2 dulu"...yang penting tempat tu memang cantik untuk bergambar..pengantik pun ambil gambar kat situ...nie mira nak kongsilah beberapa gambar dengan semua..ayah, ibu dan amirul aiman...

ini lah king dan queen dalam hati mira..hehehe...sama x muka mira gan ibu mira?? hehehe..

ibu dengan semua anak nya...hehehe.

eh2...siapa ni? hehehehe..posing habis..konon2 macho lh 2...

ni lah adik beradik mira....sorang jek hero...

1, 2, 3 lompat..hahahaha...ayah yang jadi photographer kite..haahha..penat asyik gelak jek...macam2 yang berlaku masa ni...

penat nye ambil gambar..hehehe..last picturefrom me...banyak comment pasal gambar ni sebab cuma mira jek yang berwarna..hahahaha..lepas puas ambil gambar dan macam2 posing...semua pergi kat kereta..nasib baik enjin leh "start"..huhuhu...that all from myramohsin and happy family...tata :)

Thursday, January 6, 2011

MALU NYE!!!!!!!!!!!


cerita nya bermula begini...pada suatu petang..ceh2 dah macam cerita dongeng pula...hehehe...masa kat office aku rasa bosan sangat coz dah habis kerja tapi belum boleh balik lagi..aku pun terfikir pasal seseorang..nape dia senyap jek dari tadi..ok ke tak ok...macam biasa lh bila dah tak ada kerja cuba lah cari kerja dengan kacau orang 2...hehehe..dah jadi nakal kejap nak kacau dia...tangan ni dengan pantas terus ambil henset n terus cari nama orang tu...lepas dah jumpa no nya terus tekan butang call...tut..tut..tut..tut...(dalam hati mana dia ni x angkat pun..busy ke?? tunggu jek lah)..tetiba ada orang angkat

abg dia: hello nak cakap dengan siapa??
aku: (dalam hati lain jek suara ni..) hello boleh cakap dengan mohd nizam??
abg dia: mohd nizam tengah kerja...
aku: ni siapa ye??
abg die: ni abg mohd nizam...
aku: ohw...ingatkan mohd nizam tadi...
abg die: dia tengah kerje..
aku:ohw..ingatkan dah habis kerja..
abg dia: nak apa ye??
aku: sajek nak kacau..
abg die: ohw...suka kacau orang kerja ye...
aku:hehehe...sajek jek..(dalam hati nie malu nye..) emm..tak apa lah assalammualaikum

Allah malu nya...lepas letak tepon dalam hati: nanti ble mohd nizam tahu ni mesti dia gelakkan...kak sue pun gelakkan jugak..hahahaha..malu-malu dengan alasan yang aku bagi kt abg dia yang aku telephone cuma nak kacau jek..huuhuhu..anywhere nak cakap kt mohd nizam, kerja elok-elok ye...saya sayang awak... :)

Tuesday, January 4, 2011

FLOWER...

kali ni aku nak kongsi sikit pasal bunga kat rumah mira...hehehe..banyak sangat bunga kat rumah mira tau...ibu dan ayah mira memang suka sangat dengan bunga..pantang nampak bunga cantik..lanskap kat rumah mira semua nya hasil sentuhan ayah dan ibu...ramai yang cakap cantik...entry kali ni mira nak kongsi gambar bunga yang ada kt umah mira...






orkid antara bunga yang paling ibu dan ayah minat..kat rumah mira banyak orkid..nak tengok datang lah rumah mira ye...jangan malu-malu dan segan-segan..hehehe

Sunday, January 2, 2011

JOM KE SEKOLAH....


tadi pagi tengok adik2 pergi sekolah dieorang sangat excited..hahha..adik ku yg bongsu nama dia aiman..bru darjah 3 dan bru jek jadi pengawas...asyik tanya kelakar tak dia pakai baju pengawas 2...pakai baju pun ibu yang pakai kan..sebelum pergi sekolah ayah amik gambar dieorang dulu...hehehe...semua dah naik sekolah so, banyak lh kje aku waktu pagi..ambik alih kje dieorang hehehe...pagi2 dh kena bangun tolong ibu masak tuk tengah hari coz ibu kerja..lepas itu sebelum pergi kerja kena sidai gosokkan baju sekolah agama tuk aiman dan kena sidai kain baju...sebelum ni adik aku yang ika 2 yang sidai kain baju..nie semua dah sekolah aku lh yang buat..hehehe...bila tengok adik2 pergi sekolah teringat masa zaman sekolah...lagi2 masa baru nak masuk darjah 1..hehehe..excited nye...tp tak nangis tau masa hari pertama...ayah pun teman kan sekejap jek..pas 2 ayah pergi kerja..semua adik beradik aku cm 2..semua xtak nangis mase darjah 1...best nye masa zaman sekolah..tapi masa zaman sekolah rasa tak sabar nk kerja tapi bila dah kerja rasa macam nak sekolah balik..hehehe...apa2 pun zaman sekolah lah paling best sekali..banyak kenangan masa zaman sekolah nie..kalau nak cerita sampai esok pn x hbs..nanti asyik gelak jek bila cerita pasal zaman sekolah...tapi masa zamn sekolah langsung x pandai bergaya...sangat serabai..hahaha..bila tengok gambar masa zaman sekolah asyik nak gelak jek...muka masing2 sangat kelakar kadang2 bju 2 hitam2 coz x pandai nak jaga....sekarang dah pandai bergaya and pandai jaga kecantikan( cantik ke??hahaha)..bila x siap kerja sekolah mesti pinjam buku kawan copy and write bukan paste tau...sangup datang pagi2 semata-mata nak copy and write..tp bila kerja sekolah siap tanpa copy and write ras bangga sangat..hahaha...harus ke rasa macam 2..pe2 jek lah..yang penting 2 masa zaman nakal2...kepada adik2 belajar rajin2 ye... jangan asyik fikir pasal cinta jek and jangan habis kan duit semata-mata nak pergi beli topup(kurang-kurang kan lah main msg 2 ye)....jangan nakal2 tau(ni pesanan ikhlas dr kak mira)..
to my younger sister ( AFIQAH MOHSIN) belajar rajin2 coz tahun ni nak amik PMR..
to my younger brother( AMIRUL AIMAN B MOHSIN) jangan asyik main jek..cuti sekolah dah puas main..belajar rajin2 and kekal kan dapat A dalam semua matapelajaran....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...