Wednesday, December 12, 2012

tempahan bantal felt :)) alhamdullilah

salam semua, lama dah mira xupload gambar felt dan jugak coklat..entry kali ni mira upload gambar bantal felt...penat juga menjahit tapi bila tengok hasil nya terus tersenyum lebar..puas hati bila orang suka dengan hasil tangan nie..kat entry kali nie ada bantal besar angrybird, keychain dan bantal baby girl dan baby boy..










kalau berminat boleh hubungi mira bila-bila masa sahaja..terima kasih atas tempahan anda semua :) boleh hubungi mira di talian 019-7384467

Saturday, November 3, 2012

felt oh felt...










brownies untuk princess elizabeth school...




dah siap packing....1 bungkus 3 pcs... ada tulisan P.E.S ( Princess Elizabeth School)

Wednesday, September 5, 2012

super mini brownies :))

assalammualaikum dan selamat pagi....selamat hari raya di ucapkan kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia....bila tiba hari raya maka banyak lah jemputan perkahwinan dan jemputan rumah terbuka...nie adalah tempahan untuk rumah terbuka akak mira..kul 9 malam die telefon dan cakap yang die nak tempah apam polkadot 100 pcs sebab esok die nak buat rumah terbuka....masa die telefon, mira kat umah jiran tengah beraya..hahaa...balik jek rumah tengok bahan untuk apam polkadot ada tapi tak cukup...last2 datang lah idea buat super mini brownies...masa 2 dah kul 12 malam, mira terus massage akak mira begitahu die idea mira nie, die cakap ok asal kan ada kuih untuk rumah terbuka die....dengan ini tercipta lah super mini brownies....comel jek...ibu cakap senang orang nak makan kalau saiz kecik2 cm nie...hehehe..masa majlis berlangsung, mira xada sebab pergi jb kejap...akak mira cakap ramai yang tanya  n cakap sedap....angah cakap esok die nak bawak untuk kawan die tapi xkesampaian sebab dah tinggal 2 biji jek..huhuhu..thank ye kapada semua yang cakap brownies mira sedap....mira sangat hargai nye :))

 



 nie lah rupa nya super mini brownies...hehehe...yum2..sedap sangat...kalau ada yang berminat boleh hubungi mira ye :)) terima kasih..

gubahan perkahwinan kak ai...


asssalammualaikum dan selamat pagi semua, entri mira kali nie ialah tentang tempahan hantaran kak ai ( jiran depan umah mira..hehehe) dari bulan 4 kak ai dh usha chocolate mira..hehehe...asal nampak muka mira mesti tranya pasal chocolate n cakap nt majlis bulan 8 nak tempah..hehe....lagi seminggu tarikh pernikahan kak ai, mira tunggu jugak kak ai datang rumah, tapi tak datang2...selang 2 hari kak ai datang dengan kak tuti ( akak ipar kak ai)..kak ai cakap bila nak datang rumah mira tengok pagar tutup dan tak ada orang..hehee..maklum lah hari raya memang jarang ada kat rumah...pilih punya pilih kat katalog mira, 2 jenis nie lah yang kak ai tempah : brownies n gubahan chocolate bunga....dan gambar dibawah nie lah hasil nye....thank ye kak ai...



nie bentuk chocolate bola yang kak ai minta...colorful chocolate mira...huhuhu..

vroom...vroomm..hehehe...macam2 ada....pilih lah nak kenderaan mane...anak sedara kak ai asyik usha jek chocolate kereta nie...yum2...belum masuk dlam kotak hantaran dah sembunyikan 1 untuk die..hehehe..kelakar betul tengok budak kecil nie...comot2 mulut die makan brownies nie...sampai nak minta lagi..sabar dik oiii...hehe..

hantaran kak ai yg mira gubah...hehee...kak ai sangat suka sebab die cakap cantik dari ape yg die bayangkan...tersenyum lebar kak ai ye..thank kak ai :))

nie pandangan dari atas...jambangan bunga dalam bakul....


nie semua tempahan dari kak ai....thank sekali lagi ye kak ai...kak ai cakap harga sangat berpatutan...hehehe...thank ye kak ai....kepada yang berminat boleh hubungi mira ye :))

Friday, August 24, 2012

bantal raya :))












kuih raya yg dah siap :))



nie lah hasil nya kuih raya yang mira buat.....terima kasih kepada yang sudi order dengan mira....kalau ada kekurangan maaf ye :))

Thursday, July 19, 2012

promosi kuih raya !!!!!!!!!!!!!


POPIA NESTUM 
500 g = RM 12
1 kg = RM 20


CHOCOLATE BUBBLE
1 balang = RM 15

kalau berminat boleh hubungi mira di talian 019-7384467 atau boleh pm mira di fb ye...jom beli murah2 jek mira jual....mira ucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA :))


Wednesday, July 18, 2012

tempahan dari syamiel :))












terima kasih di ucap kan pada syamiel...klau berminat boleh hubungi mira :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...