Friday, June 15, 2012

khas sempena hari ibu yang ditempah oleh nuratiqah sabran...






khas buat ibu tercinta..terima kasih tiqa....selamat hari ibu :))

tempahan dari kak erin...






jauh betul chocolate mira akan dipos....huhuhu...chocolate nie akan dipos ke cameron higland....alhamdullilah selamat sampai dan masih dalam keadaan yang baik....thank ye kak erin :))

Monday, June 4, 2012








tempahan dari kawan kak mira....regular customer...hehehe..akak 2 order cokelat bentuk lolychop tapi tak nak ada tangkai....ni lah hasil nye colourful chocolate :)) tank ye kak..


tempahan dari kak seha :))





 

semua ni di tempah oleh kak seha untuk majlis hari jadi anak die dan untuk kenduri doa selamat..terima kasih kak seha sebab sudi beli dengan mira :))

lovely chocolate garden untuk hantaran...




chocolate garden ni permintaan dari seseorang untuk hantaran majlis pertunangan...first time buat...

macam-macam ada...

nama roti ni kat dalam resepi roti chealsea...huhuhu....sedap sangat-sangat...

roti ni nama die tuna roll...sangat lembut...

roti ni nama die butter roll..tapi yang nie mira buat comel-comel...sekali jek masuk mulut..

roti kegemaran kanak-kanak di malaysia..hahaha...mira pun minat juga...ni nama die roti sosej..yummmmmmmmmm...berebut-rebut sebab tak cukup...

yummmmm...hehehe..penuh 1 pingan untuk minum petang..hehe..khas untuk family mira :))

sesiapa nak order boleh massage mira kat 019-7384467...ataupun boleh pergi ke facebook mira ye...thank u all :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...