Wednesday, September 5, 2012

super mini brownies :))

assalammualaikum dan selamat pagi....selamat hari raya di ucapkan kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia....bila tiba hari raya maka banyak lah jemputan perkahwinan dan jemputan rumah terbuka...nie adalah tempahan untuk rumah terbuka akak mira..kul 9 malam die telefon dan cakap yang die nak tempah apam polkadot 100 pcs sebab esok die nak buat rumah terbuka....masa die telefon, mira kat umah jiran tengah beraya..hahaa...balik jek rumah tengok bahan untuk apam polkadot ada tapi tak cukup...last2 datang lah idea buat super mini brownies...masa 2 dah kul 12 malam, mira terus massage akak mira begitahu die idea mira nie, die cakap ok asal kan ada kuih untuk rumah terbuka die....dengan ini tercipta lah super mini brownies....comel jek...ibu cakap senang orang nak makan kalau saiz kecik2 cm nie...hehehe..masa majlis berlangsung, mira xada sebab pergi jb kejap...akak mira cakap ramai yang tanya  n cakap sedap....angah cakap esok die nak bawak untuk kawan die tapi xkesampaian sebab dah tinggal 2 biji jek..huhuhu..thank ye kapada semua yang cakap brownies mira sedap....mira sangat hargai nye :))

 



 nie lah rupa nya super mini brownies...hehehe...yum2..sedap sangat...kalau ada yang berminat boleh hubungi mira ye :)) terima kasih..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...