Saturday, July 9, 2011

ohhhhhhhhhh, my thesissssss!!!!! part 2

haiiiii semua...dah lame x blogging nie...bila nak bukak jek td password pun dah lupa..nampak sangat dah tua..huhuhuhu...anyway aku nak sambung cite yang tergendala dulu pasal thesis aku...ble sebut pasal thesis jek aku leh tersenyum lebar..rasa banga tetibe sebab thesis aku dah berjaya...masa buat hardcover kat kedai rasa tak sabar nak tengok hasil nye...terima kasih kat my friend atau my TBL yang bagi aku tumpang beberapa hari kat rumah die....huhuhuu...bila dapat jek my thesis yang dah siap gan hardcover asyik amik gambr jek...hahahaha...nampak betul jakun nye..hahaha...time tue memang sangat2 excited....nie lah hasil nye..
hahahaha...gedik gile gambar nie...cian kak yana yang terpaksa ikut mira....hehehehe...baru2 nie aku dapt result untuk aku pnye thesis...alhamdullilah aku dapat keputusan yang cemerlang...keputsan yang aku impikan sangat2...sem akhir nie baru lah aku rasa dapt 4.00...terima kasih sangat2 kat ibu, PUAN SALMAH n ayah, EN.MOHSIN aku yang asyik bawa aku g melaka semata2 untuk jumpa gan advisor aku, my lecture MIZ NURUL ZAMRATUL ASYIKIN yang sangat supporting, kakitangan Hotel pontian, kawan2 n MOHD NIZAM my bf sebab banyak support pe yang aku buat...sekian sje lah cite ku dengan thesis ku nie..huhuhu.... see u all later :)

1 comment:

  1. hai..sy pn org pontian n tgh cari tempat nk buat hardcover area pontian..boleh share x?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...