Sunday, July 25, 2010

cup cake my favorite

cup cake ini macam simple tapi makna pada tulisan atas "will you marry me"cup cake ini yang buat cup cake ini sangat sweet and cute...mira dapat gambar ini kat internet....

suka sangat cup cake ini sebab sama dengan umur mira pada tahun 2010...lepas itu warna cup cake ini pun mira suka sangat...i love it...

bila jek tengok cup cake ini terus teringat dekat kawan-kawan mira...xoxo gosip girl...hahaha..mira happy dapat kawan yang happy and supporting like you all..

yum-yum...sedap nya cup cake ini....cute sangat...this my favorite colour...



kalau nak tahu mira memang suka sangt tengok design cup cake...comel-comel semua nya..bila tengok lawa design nya rasa sayang pulak hendak makan..hahaha poyo betul lah mira ini...mira teringin sangat hendak belajar buat cup cake yang cute and nice...tapi masa tak ada...cikgu yang hendak ajar mira ada jek...belajar free lagi...hari itu cikgu mira itu ajar mira melalui telepon tapi biasa lah mira ini tak boleh belajar kalau tak nampak benda kat depan mata mira...mintak maaf ye cikgu...tengok cup cake ini jadi lapar pulak mira...nanti bila mira sudah pandai buat cup cake, mira beritahu kawan-kawan...doakan mira berjaya ye mengecapi impian mira....next time mira cerita lagi ye...see you all next time..tata..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...