Wednesday, October 27, 2010

HIDUP KU PART 3

sekarang nie part 3 pulak..kali nie nak cerita pasal lawatan ke kandang kambing..nie adalah aktiviti kelas BBAM5B tuk subject issues in marketing...sampai2 jek dah bau kambing...hehehe...semua excited nak naik lori...masa naik lori sangat kecoh sampai mak cik yang tangah sapu sampah pun kiteorng lambai...lawatan ke kandang kambing nie best..banyak benda baru yang dapat kita belajar..

nie masa baru sampai...hahaha..sempat lagi 2 posing gan cermin mata k.ain....muka sangat innocent..tapi masa nie menahan bau kambing..

masa nie dah atas lori...sempat lagi ambil gambar..rasa macam nak terjatuh jek...

nie view dari atas lori.. jalan nie tak mencabar lagi...ada 1 tempat jalan nya sangat mencabar sampai lori nie tak boleh naik bukit..wawawa...kelakar sangat...best tau..


berganbar bersama si kambing..macam2 perasaan masa nie..takut, excited, dan geli tapi berjaya memberanikan diri mendekat kan diri dengan si kambing nie...hehehe...pandai kambing2 nie posing tau...hehehe...



nie lah kawan2 kelas mira..hehehe..love all of you...

sampai sini jek lah part 3...jap ag update part 4 pulak...thank pada sesiapa yang baca blog mira nie...i love u all...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...