Friday, November 26, 2010

practical oh practical

hari ni dah masuk hari ke 5 mira pactical dengan HOTEL PONTIAN..sebelum masuk kerja mira ingat mira dapat bahagian operation sebab kat offer letter tulis mira dapat bahagian operation...masa hari pertama mira pakai serba hitam..baju ala-ala corporate serba hitam gitu..hahaha..masa hari pertama lewat 5 minit..haha...macam-macam berlaku..tapi happy-happy jek kt sini sebab kerja masih tak banyak..hehehe..sampai sini jek mira boleh kongsikn...


ini lah tempat practical mira...nama tempat ini HOTEL PONTIAN....

ini pula ruang dalam hotel pontian..

ini antara tarikan pengunjung ke hotel pontian..nt dtg lh kt hotel nie bila datang pontian....kepada kawan-kawan yang sedang practical mira wish good luck...hehehe...semoga kita berjumpa lagi macam zaman dulu-dulu..miss all my friend at UiTM Kampus Bandaraya Melaka yg amik marketing part 5(July 2010)..love all of u...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...