Friday, December 31, 2010

HAPPY NEW YEAR!!!

happy new year to all my friend..hehehe...semoga pe yang anda impikan akan dapat dicapai tahun ni....semalam bergayut dengan my sweetheart ( Mohd Nizam)..tnye die apa azam tahun baru...

aku: abg pe azam baru tahun nie?? nak tulis kat blog nanti
die( mohd nizam): azam baru nak memperbaiki hubungan kita n nak bahagia dengan ayg
aku: hehehehe...
die( mohd nizam): azam ayg pulak??
aku: sok lah tengok kat blog...
die(mohd nizam): ala...nk thu jugak..nak jadi orang pertama yang thu...hehehe..
aku: 1) nak lebih bahagia gan family, abg n kawan2 n berjaya dlam pelajaran...
2) nak maju kan lagi biznes chocolate
3) nak diet n kurus..hahaha..

pe2 pun azam u all yang penting mira doa kan tahun nie akan jadi lebih berharga n lebih bahagia...terus pandang kehadapan...hehehe...semoga tahun baru nie memberi u all lebih kemanisan n keceriaan...HAPPY NEW YEAR!!!! kt tulisan happy new year yang mira tulis mira dah link kat video new year..buka tau link nie..best sangat...hope u all enjoy...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...