Thursday, January 6, 2011

MALU NYE!!!!!!!!!!!


cerita nya bermula begini...pada suatu petang..ceh2 dah macam cerita dongeng pula...hehehe...masa kat office aku rasa bosan sangat coz dah habis kerja tapi belum boleh balik lagi..aku pun terfikir pasal seseorang..nape dia senyap jek dari tadi..ok ke tak ok...macam biasa lh bila dah tak ada kerja cuba lah cari kerja dengan kacau orang 2...hehehe..dah jadi nakal kejap nak kacau dia...tangan ni dengan pantas terus ambil henset n terus cari nama orang tu...lepas dah jumpa no nya terus tekan butang call...tut..tut..tut..tut...(dalam hati mana dia ni x angkat pun..busy ke?? tunggu jek lah)..tetiba ada orang angkat

abg dia: hello nak cakap dengan siapa??
aku: (dalam hati lain jek suara ni..) hello boleh cakap dengan mohd nizam??
abg dia: mohd nizam tengah kerja...
aku: ni siapa ye??
abg die: ni abg mohd nizam...
aku: ohw...ingatkan mohd nizam tadi...
abg die: dia tengah kerje..
aku:ohw..ingatkan dah habis kerja..
abg dia: nak apa ye??
aku: sajek nak kacau..
abg die: ohw...suka kacau orang kerja ye...
aku:hehehe...sajek jek..(dalam hati nie malu nye..) emm..tak apa lah assalammualaikum

Allah malu nya...lepas letak tepon dalam hati: nanti ble mohd nizam tahu ni mesti dia gelakkan...kak sue pun gelakkan jugak..hahahaha..malu-malu dengan alasan yang aku bagi kt abg dia yang aku telephone cuma nak kacau jek..huuhuhu..anywhere nak cakap kt mohd nizam, kerja elok-elok ye...saya sayang awak... :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...