Thursday, January 13, 2011

spend time with my family

sudah lama rasa nya tak post apa-apa kat blog ni...kali ni mira nak share sikit pasal apa yang mira dan family mira buat masa adik-adik cuti sekolah...selagi boleh jalan selagi tu lah kami sekeluarga akan spend time bersama-sama...mira suka sangat spend time dengan family mira..masa ni lah kita dapat mengeratkan hubungan antara family...masa dalam perjalanan nak ke tempat tu angah cakap yang tempat tu sangat cantik untuk ambil gambar...ibu cakap kalau tak cantik siap lah kita cekek angah ramai-ramai hahahaha....bila dah sampai tempat yang dituju ada sesuatu yang berlaku..kereta ayah tak boleh "start" hohoho...semua dh risau..ayah "cakap biarkan dulu, kita jalan2 dulu"...yang penting tempat tu memang cantik untuk bergambar..pengantik pun ambil gambar kat situ...nie mira nak kongsilah beberapa gambar dengan semua..ayah, ibu dan amirul aiman...

ini lah king dan queen dalam hati mira..hehehe...sama x muka mira gan ibu mira?? hehehe..

ibu dengan semua anak nya...hehehe.

eh2...siapa ni? hehehehe..posing habis..konon2 macho lh 2...

ni lah adik beradik mira....sorang jek hero...

1, 2, 3 lompat..hahahaha...ayah yang jadi photographer kite..haahha..penat asyik gelak jek...macam2 yang berlaku masa ni...

penat nye ambil gambar..hehehe..last picturefrom me...banyak comment pasal gambar ni sebab cuma mira jek yang berwarna..hahahaha..lepas puas ambil gambar dan macam2 posing...semua pergi kat kereta..nasib baik enjin leh "start"..huhuhu...that all from myramohsin and happy family...tata :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...